top of page

RETREATS OP BLEYCKHOF
 

Inspirerende workshops & retreats rond zelfzorg om weer in verbinding te komen met je eigen lichaam.  

WhatsApp Image 2022-06-16 at 9.51.43 PM.jpeg

Vanuit liefde voor connectie, gezelligheid, mooie natural settings en verbondenheid creëren we onze plek Bleyckhof. Zo blij dat steeds meer mensen hun weg vinden om bij ons retreats en workshops te organiseren om ook bij jou een vuurtje aan te wakkeren - iederen met een eigen focus, energie en specialiteit.

Kom mee uit je comfortzone, proef van verrijkende topics en geniet mee van retreat met gelijkgezinde mensen. Je gaat naar huis met een gezond gevulde buik, een gevuld hart en handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan. Neem hier een kijkje naar de opkomende retreats waarvoor je je kan inschrijven. Bleyckhof is de locatie, de organisatie ligt steeds in handen van de organisatoren zelf. Je kan ook bij hen terecht met alle vragen! 

12-13-14 mei: INNER retreat van HART.

Wanner topchefs van een plantbased restaurant een samenwerking aangaan met SamadhiYoga krijg je magie. Met een hart voor fysieke en mentale gezondheid leren zij je weer in connectie brengen met jezelf. Kom genieten van puur eten, rust en laat je inspireren door inspirerende mensen.

Inschrijven via deze link.

 

19-20-21 mei: LICHTER LEVEN retreat van Anna Santens.

Anna is een holistisch therapeut die jou graag meeneemt om intuïtief je eigen balans te zoeken. Met de start van de lente komt haar voedingskennis (think: heerlijke juices en holistische voeding) als geroepen. Ze wil je laten vertragen, verstillen en verbinden om weer vol energie aan de lente en zomer te starten. Kort samengevat: een weekend vol ademhalingsoefeningen, hatha yoga, yoga nidra, creatieve opdrachten, oefeningen rond persoonlijke ontwikkeling , workshops rond voeding, meditatie en uiteraard tijd voor jezelf.

Inschrijven via deze link

14-15-16 juli: I AM HUMAN van Theleomystic & Charlotte Debaere.


Elke lichtbrenger is welkom op deze driedaagse. Cyclisch leven, hoe doe je dat, waar beginnen en hoe kan je dit beleven? Een weekend vol vuur, rituelen, ceremonies, macrobiotische voeding en workshops, sjamanistische muziek, kundalini yoga, astrologie & healings op alle niveau's. Je kan kiezen voor een all-in formule, een days only of een vuurritueel. Eén ding is zeker, de energie van deze heerlijke mensen ga je voelen en hier wil je bij zijn. Inschijven kan via deze link

21-22-23 juli: Daughters of Magdalene retreat van Elke Smeets & Violetta Pleshakova


Het wordt een retraite om vrouwen terug te verbinden met hun magie en de data zijn niet random gekozen. Op 22 juli is het de verjaardag van Maria Magdalena. Inschrijven kan binnenkort.

28-29-30 juli: WINTERVUUR van Bleyckhof


Tijdens deze 3 dagen kan je kennis maken met creatieve workshops: denk aan bloemenkrans maken, leer je huid en skincare kennen, een ayurvedische kookworkshop tot een soul reading. Dit is je kans om te proeven van verschillende inspirerende mensen. Kies de workshops naar jouw hart en geniet tussendoor van heerlijke drankjes, een picknick, een kruidenwandeling, een vuurconcert of laat je kinderen genieten van een workshop met elementen uit het bos. Vrije toegang tot het domein. Voor de workshops kan je op voorhand inschrijven. Dit kan binnenlkort!

27-28-29 oktober: LICHTER LEVEN retreat van Anna Santens


Meer info en inschrijven kan binnenkort.

10-11-12 november: WE WOMEN RISE retreat van Rim Bahri (NL) - UITVERKOCHT


Yoga beleven en creatief zijn staan centraal. Een samenwerking tussen 3 vrouwen voor een weekend vol yoga, mantras, massages, good food, diepe verbinding, meditatie en dans.

17-18-19 november: WE WOMEN RISE retreat van Rim Bahri (NL) editie 2 - UITVERKOCHT

 

WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.30 PM (1).jpeg
EC2A7444.jpg
WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.27 PM.jpeg
Schermafbeelding 2022-06-17 om 17.59_edi
elienjansen.retreat2.46.jpg
JulieVanderhaeghePhotographyDSC_7808.jpg
bottom of page