top of page

HIDDEN JAM

Kom mee genieten van onze outdoor concerten in de natuur. Denk aan cocktails, mocktails, lekkere apero plankjes en een concert in open lucht. Onze eerste artiesten van de hidden jam zijn natuurlijk onze eigen Mathieu & Guillaume! ;-)

Guillaume is niet enkel de helft van Bleyckhof, maar ook van Mathieu & Guillaume. Ze zingen met hun eigen shows in culturele centra, zijn wekelijks de sidekick van Ruben van Gucht op Radio 2, spelen op ceremonies en doen bedrijven weer zingen.

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_0124.jpg
bday jens - 17.jpg

HIDDEN JAM - MATHIEU & GUILLAUME
editie 1: donderdag 23 juni 2022 (UITVERKOCHT)

editie 2: donderdag 25 augustus 2022 (UITVERKOCHT)
 

€22 pp (inkomprijs voor het concert - inclusief 1 cocktail of mocktail bij aankomst.

Kom mee genieten van ons eerste outdoor concertjes in een pittoreske setting. Jullie genieten van een uniek concert, achter de bar shaken we de lekkerste cocktails, mocktails en maken we heerlijke apero plankjes zodat jullie met een volle maag en een gevuld hard kunnen genieten. Geniet tussendoor van verschilledne rustige plekjes op het domein en schuif mee aan het kampvuur na afloop. Jullie kunnen de hele avond drankjes en hapjes bestellen.

Mathieu & Guillaume (troubabroers) is een zangduo bestaande uit de broers Mathieu en Guillaume Engels. Ze brengen lichte popmuziek, voornamelijk in het Nederlands en Frans. Ze brachten de afgelopen jaren drie CD's uit (Kleinste Sterren (2010), Goldmund (2014) en Plettenberg (2017)). Voor het laatste album werkten ze samen met o.m. Stef Bos, die ook mee op de planken stond voor hun 10-jarig jubileum in 2018. Sinds 2014 zijn ze de vaste zangers van de zaterdagochtendshow "De Weekwatchers" op Radio 2. Volgende maand brengen ze hun nieuwste single "Au Bout du Monde" uit, een voorbode van een nieuw album en theatertour "Waar Waren we?" die in het najaar in première gaat. Wie komt alvast in primeur live de nieuwe single bewonderen?

Kort samengevat; zet Mathieu & Guillaume achter de micro, aan een kampvuur met een cocktail in de hand. En jullie krijgen een onvergetelijke avond!

Volgende editie:

Wanneer? donderdag 25 augustus 2022
Hoe laat? doors open - 18u30, concert start om 19u30. 

Inclusief? ticket concert + 1 cocktail/mocktail (andere drankjes en apero plankjes bij te bestellen aan de bar).

Koop hier je ticket!

 

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_0071.jpg
bottom of page