top of page

HIDDEN JAM

Kom mee genieten van onze outdoor concerten in de natuur. Denk aan cocktails, mocktails, lekkere apero plankjes en een concert in open lucht. Onze eerste artiesten van de hidden jam zijn natuurlijk onze eigen Mathieu & Guillaume! ;-)

Guillaume is niet enkel de helft van Bleyckhof, maar ook van Mathieu & Guillaume. Ze zingen met hun eigen shows in culturele centra, zijn wekelijks de sidekick van Ruben van Gucht op Radio 2, spelen op ceremonies en doen bedrijven weer zingen.

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_0124.jpg
bday jens - 17.jpg

HIDDEN JAM - MATHIEU & GUILLAUME 

 

Donderdag 27 juli 2023. Doors open om 18u30. Concert start om 19u30.

 

€22 pp (inkomprijs voor het concert) 
Drankjes en hapjes ter plaatse te bestellen.

Kom mee genieten van het outdoor concert van de troubarboers in een pittoreske setting. Jullie genieten van een uniek concert, achter de bar shaken we de lekkerste cocktails, mocktails en maken we heerlijke apero plankjes zodat jullie met een volle maag en een gevuld hard kunnen genieten. Geniet tussendoor van verschillende rustige plekjes op het domein en schuif mee aan het kampvuur na afloop. Jullie kunnen de hele avond drankjes en hapjes bestellen.

Mathieu & Guillaume (troubabroers) is een zangduo bestaande uit de broers Mathieu en Guillaume Engels. Ze brengen lichte popmuziek, voornamelijk in het Nederlands en Frans. Ze brachten de afgelopen jaren drie CD's uit (Kleinste Sterren (2010), Goldmund (2014) en Plettenberg (2017)). Voor het laatste album werkten ze samen met o.m. Stef Bos, die ook mee op de planken stond voor hun 10-jarig jubileum in 2018. Sinds 2014 zijn ze de vaste zangers van de zaterdagochtendshow "De Weekwatchers" op Radio 2. Wie komt alvast in primeur live de nieuwste singles 'rook' en 'teken aan de wand' bewonderen?

Kort samengevat; zet Mathieu & Guillaume achter de micro dichtbij een kampvuur met een cocktail in de hand. En jullie krijgen een onvergetelijke avond!

Volgende editie:

Wanneer? donderdag 27 juli 2023
Hoe laat? doors open - 18u30, concert start om 19u30. 

Inclusief? ticket concert in een unieke setting (outdoor onder de grote tent).

Koop hier je ticket!

 

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_0071.jpg
bottom of page