top of page
_44A2074.jpg

_

LET YOUR PEOPLE GROW.

Wil je als bedrijf inzetten op jouw mensen en (hun) natuur? Een groene en originele omgeving stimuleert de creativiteit, communicatie en gezondheid. 

 

Dompel jullie onder in één van onze concepten. Onze locatie is er ook voor je eigen product launch, meeting in het groen, evaluatiewandeling of workshop. We werken met fijne partners samen die een dag kunnen vullen met worksops, teambuildings, insight momenten of jullie kunnen deze dag zelf vormgeven met eigen partners.

Indoor vergaderingen zijn mogelijk in beperkte groep. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar met een lange tafel, beamer, white board, gezellig salon, koffieruimte, eetruimte, keuken. In de wintermaanden staat er een tent tegen het gebouw voor binnen/buiten momenten. In de zomermaanden staat onze botanische tent in de tuin met gezellig salon, vuurkorven, tafels en stoelen. Outdoor kunnen we groepen ontvangen tot max. 120 personen.

Kies voor een ééndaags concept of verleng jullie teamervaring met een overnachting op onze plek. We kunnen tot 12 personen in de zomer laten overnachten in de blekerij en tot 16 personen in de zomer met onze deluxe tipitenten.

 

Zoek je een locatie voor een fotoshoot van jullie merk of team? Welkom! We houden extra van bedrijven die inzetten op het welzijn van hun mensen en de natuur.

Benieuwd hoe onze indoor ruimtes eruit zien? Klik hier voor meer foto's.

© Studio paus

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_007
_44A1985-HDR2.jpg
VERGADEREN OP EEN UNIEKE LOCATIE
 
INDOOR & OUTDOOR
 EVALUATIEMOMENTEN
 
MEETING IN HET GROEN OF EEN GESPREK TIJDENS EEN ONTSPANNENDE WANDELING 
DELUXE GETAWAY
 
HUUR ONZE LOCATIE VOOR JULLIE MEERDAAGSE TEAMBUILDING 
WORKSHOPS

CREATIEVE VERBINDENDE WORKSHOPS OP EEN UNIEKE GEZELLIGE PLEK
WhatsApp Image 2023-09-05 at 16.03.08.jpeg
10466412-1118-467f-a780-344e1a4f9486.jpg
Bleyckhof - Nele Daems Photography-25.jpg
CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_019

_

RUIMTE 1: Groot salon, grote open ruimte met planten, haardvuur en grote deuren naar buiten. Ideaal voor workshops. Standaard opstelling met grote houten tafel, zetel, kussens voor cirkel aan haardvuur.

 

RUIMTE 2: Bibliotheek, open ruimte op parket die kan verbonden worden met dubbele deur of gesloten worden voor aparte ruimte. Hier staat ook een buffet voor dranken in selfservice klaar voor jullie. Koffie met melkschuimoptie, kruidenthee, flavoured water, gezonde snacks.

 

RUIMTE 3: Klein salon, relax ruimte met zetel en zicht op de tuin om terug te trekken

INKOMHAL die verschillende ruimtes verbindt. Met aansluitende toiletruimte, glaspartijen, majestueuze trap, authentieke piano.

 

KEUKEN: Voorzien met tassen, glazen, borden en bestek, inductievuur, quooker kraan, koffiemachine, koelkast, vaatwasser, oven en microgolfoven. Vrij van gebruik. Wat je gebruikt was je ook weer af en plaats je weer proper in de kast.

 

BIJKEUKEN: eetzaal met houten lange tafel en stoelen voor buffet of tafelen met max. 20 personen

Gebruik van hout voor open haard, koffie, thee, flavoured water, white board en scherm inclusief.

CATERING: kan via één van onze partners verlopen of kan je zelf voorzien met gebruik van onze keuken.

untitled(1of1)-10.JPG
20210928_6020.jpg
jlstudioo-annerik-769.jpg
bottom of page