Bleyckhof-7.jpg

Unieke verhalen verdienen een unieke locatie. Lentefeest, huwelijk of een verjaardag vieren? Intiem diner aan onze lange tafel? Of een bijzonder afscheid?

Wij vertellen jouw verhaal in een onvergetelijk kader. Ceremonie tussen de bomen, lange tafel aan het water of vieren met zicht op de schapen.                                

Neem voor meer info contact op via hello@bleyckhof.be

Voor 2022 nemen we geen privéfeesten aan voor onze viewday. Welkom op 15 of 16 mei. Inschrijven kan onderaan.

Trouwfeesten

Willen jullie liefde vieren middenin de natuur en met een waardig 'het-kan-al-eens-regenen-in-België' scenario? Onze grote botanische tent staat altijd klaar, waar je de mooie omgeving nog steeds ten volle beleeft.

Met onze locatie zetten we extra in op een origineel concept rond huwelijksfeesten. Denk aan een cocktail met zicht op de weilanden, een weddingbrunch, ceremonie in de natuur, picknick na jullie civil wedding of lang tafelen met een vuurdiner met live-muziek. Jullie kunnen ook blijven overnachten in het landhuis en onze tipitenten - zo maak je er niet alleen een huwelijksfeest van, maar ook een getaway met je dichtste vrienden en familie.

Trouwfeesten voor 2022 - We organiseren op zaterdag 15 mei en zondag 16 mei een viewday. Voor deze datum nemen we geen privéfeesten aan zodat iedereen iedereen een gelijke kans heeft om langs te komen. Die dagen kunnen jullie ook fijne leveranciers leren kennen die jullie dag mee kunnen vorm geven.

 

We zullen vanaf 2022 voor de volle 100% inzetten op atypische feesten met nadruk op buiten beleven en gezelligheid. Met Bleyckhof gaan we voor lang tafelen, genieten van de natuur, een gezellig kampvuur en echte connectie met jullie genodigden. Een dansfeest tot in de vroege uurtjes is op onze natuurlocatie dus niet mogelijk.

Max. 150 personen over de hele dag

Einduur feest: Middernacht - versterkte (live) muziek dooft uit vanaf 22u.

Overnachting mogelijk tot 18 personen in vers gerenoveerde blekerij en glamping tipi tenten.

Nu al overtuigd? Kom langs op één van onze viewdays en we geven je graag alle info mee! Ook een datum vastleggen kan vanaf die dag.

Onze viewday van 24 en 25 april moest helaas verzet worden door de laatst geldende coronamaatregelen. We hopen jullie alsnog te kunnen ontvangen op onze nieuwe data.

Frankie and Fish_23.jpg
Frankie and Fish_1.jpg