Bleyckhof-7.jpg

Unieke verhalen verdienen een unieke locatie. Een bijzonder afscheid, een lentefeest, familiefeest of verjaardag vieren met een intiem diner aan onze lange tafel? 

Wij vertellen jouw verhaal in een onvergetelijk kader. Ceremonie tussen de bomen, lange tafel aan het water of vieren met zicht op de schapen.                                

Omdat we optimaal willen genieten van elkaar en de omgeving zetten we volop in op kleinschalige evenementen. Een evenement met dansfeest tot in de vroege uurtjes bieden we op onze plek niet aan. 

Voor 2022 nemen we gezien de drukke agenda en mix in ons aanbod geen huwelijksfeesten meer aan. De agenda voor feesten in 2023 opent weer in de lente van 2022.

Wil je vieren middenin de natuur en met een waardig 'het-kan-al-eens-regenen-in-België' scenario? Onze grote botanische tent staat altijd klaar, waar je de mooie omgeving nog steeds ten volle beleeft.

Met onze locatie zetten we extra in op een origineel concept rond feesten. Denk aan een cocktail met zicht op de weilanden, een weddingbrunch, ceremonie in de natuur, picknick of lang tafelen met een vuurdiner met live-muziek. Jullie kunnen ook blijven overnachten in het landhuis en onze tipitenten - zo maak je er niet alleen een feest van, maar ook een getaway met je dichtste vrienden en familie.

 

We zullen vanaf 2022 voor de volle 100% inzetten op atypische feesten met nadruk op buiten beleven en gezelligheid. Met Bleyckhof gaan we voor lang tafelen, genieten van de natuur, een gezellig kampvuur en echte connectie met jullie genodigden. 

Max. 100 personen - we zetten extra in op kleinere groepen, wat zich ook vertaalt in onze prijzen. Omdat we houden van intimiteit en gezelligheid.

Einduur: Middernacht - versterkte (live) muziek dooft uit vanaf 22u.

Overnachting mogelijk tot 18 personen in de blekerij en glamping tipi tenten.

Frankie and Fish_23.jpg
Frankie and Fish_1.jpg