Bleyckhof-7.jpg

Unieke verhalen verdienen een unieke locatie. Een bijzonder afscheid, trouwen in de natuur, een lentefeest, familiefeest of verjaardag vieren met een intiem diner aan onze lange tafel? 

Wij vertellen jouw verhaal in een onvergetelijk kader. Ceremonie tussen de bomen, lange tafel aan het water of vieren met zicht op de schapen.                                

Omdat we optimaal willen genieten van elkaar en de omgeving zetten we volop in op slow events. De agenda voor privéfeesten in 2023 opent weer vanaf onze viewday op 25 september 2022.

Wil je vieren middenin de natuur en met een waardig 'het-kan-al-eens-regenen-in-België' scenario? Onze grote botanische tent staat altijd klaar, waar je de mooie omgeving nog steeds ten volle beleeft.

Met onze locatie zetten we extra in op een origineel concept rond feesten. Denk aan een cocktail met zicht op de weilanden, een weddingbrunch, ceremonie in de natuur, picknick, een lentefeest met een verhaal of lang tafelen met een vuurdiner en live-muziek. Jullie kunnen ook blijven overnachten in de blekerij en onze tipitenten - zo maak je er niet alleen een feest van, maar ook een getaway met je dichtste vrienden en familie.

Max. 120 personen - we zetten extra in op kleinere groepen, wat zich ook vertaalt in onze prijzen.

Einduur: Middernacht - licht versterkte (live) muziek dooft uit vanaf 22u. Geen DJ feesten.

Overnachting mogelijk tot 12 personen in de blekerij en 8 personen in de zomer in onze glamping tipi tenten.

CocktailbyMabel_Bleyckhof-02.07.2020_007
Frankie and Fish_23.jpg
Frankie and Fish_1.jpg