top of page
EC2A7391.jpg

Wil jij inzetten op mensen en (hun) natuur? Een groene en originele omgeving stimuleert de creativiteit, communicatie en gezondheid. We trekken mensen naar buiten om alle seizoenen ten volle te beleven. Midden in de natuur kan je jouw eigen concept creëren voor een buitengewone ervaring. Met onze locatie geven we jouw ééndaags- of meerdaags concept mee vorm.

 

Je huurt de locatie exclusief voor een eigen concept, vergadering, workshop of een getaway, omgeven door groen. We zien extra graag mensen komen die inzetten op welzijn en natuur en stimuleren extra het samenkomen in intieme groepen voor een unieke verbinding. We bieden een mix aan van binnen- en buitenruimtes om met elkaar te verbinden. 

 

Er staat een botanische tent ter beschikking om zo in alle weersomstandigheden buiten te kunnen beleven. Er zijn verschillende gezellige hoekjes gemaakt om te genieten van een kampvuur, te wandelen en tot rust te komen aan het water.

 

EC2A7518.jpg
20210928_6138.jpg
20210928_7883.jpg
EC2A7732.jpg

Heb je een meerdaags concept in gedachten? In de wintermaanden kunnen er tot 12 personen overnachten.

In de zomermaanden bieden we in totaal 20 slaapplaatsen aan aangevuld met luxueuze tipi tenten en een outdoor badkamer. Ook binnen bieden we verschillende ruimtes aan om gebruik van te maken. Een mix tussen lege ruimtes voor workshops, een ingerichte keuken en gezellig bemeubelde ruimtes om te ontspannen aan het haardvuur. Je huurt steeds exclusief het volledige domein voor jouw concept.

 

Afbeelding1.png
elienjansen.retreat2.46.jpg
EC2A7480.jpg
bottom of page