top of page

VAKANTIEHUIS

Kom met vrienden of familie genieten van al het moois dat Bleyckhof te bieden heeft. Word wakker in een kamer van de oude blekerij, trek de natuur in voor een deugddoende wandeling, rust uit in een van de salons met zicht op de velden en de schapen. Waan je even in het buitenland, maar dan dichtbij huis. Van samen aperitieven in het park rond het kampvuur, ontbijten onder de druiven van de perogla, een duik in het zwembadje met zicht op de schapen, boekje lezen onder te tent of binnen voor de open haard tot gezellig kokkerellen in de volledig uitgeruste buitenkeuken met zicht op de zonsondergang? Het kan allemaal! Tijdens jullie verblijf is het domein exclusief van jullie.

Meer info hier.

MIKA&WILLIAM-332 kopie.JPG

KAMERS

Heb je een vergadering, event of workshop bij ons geboekt? Dan krijg je de mogelijkheid om ook kamers bij te boeken om zo jullie verblijf op Bleyckhof te verlengen. Er zijn 6 authentieke tweepersoonskamers of duo kamers ter beschikking. In de zomermaanden staan er ook 2 luxe tipi tenten met outdoor badkamer voor jullie klaar. De kamers zijn ruim genoeg om bedden uit elkaar te schuiven.

 

We verhuren geen losse kamers zonder activiteit op Bleyckhof. Dan verwijzen we jullie graag door naar een boeking als volledige vakantiehuis.

20210927_4888.jpg
20210927_4926_edited.jpg
_44A1985-HDR2.jpg
Bleyckhof-3.jpg
bottom of page