SELFCARE GATHERINGS
 

Inspirerende workshops rond zelfzorg om weer in verbinding te komen met je eigen lichaam. Denk aan een pittoresk gedekte tafel in de natuur waarbij je connecteert met jezelf en de omgeving.

WhatsApp Image 2022-06-16 at 9.51.43 PM.jpeg

We creëren de gatherings vanuit een buikgevoel. Na duidelijke signalen van ons eigen lichaam zijn wij op zoek gegaan naar manieren om beter voor onszelf te zorgen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alles met elkaar in verbinding staat zijn we steeds meer op zoek naar balans tussen onze geest en ons lichaam. En dat loopt niet altijd vanzelf, maar we nemen je graag mee in onze boeiende zoektocht.

 

Vanuit liefde voor connectie, gezelligheid, mooie natural settings en verbondenheid creëren we workshops rond thema's die ons inspireren. Met deze selfcare gatherings hopen we ook bij jou een vuurtje aan te wakkeren.

 

We brengen veelzijdige workshops over topics die ons nauw aan het hart liggen. Voor elk thema nemen we een expert(e) onder arm die ons onderdompelt in o.a. gezonde natuurlijke voeding, breathwork, natuurlijke cosmetica, ayurveda, intermittent living, intuïtief schilderen, wildpluk, mindset, keramiek, spiritualiteit, ... 

Kom mee uit je comfortzone, proef van verrijkende topics en geniet mee van een avondje met gelijkgezinde mensen. Je gaat naar huis met een gezond gevulde buik, een gevuld hart en handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan.

Liefs, 

Sofie & Ann-Sophie

 

WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.30 PM (1).jpeg
EC2A7444.jpg
WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.27 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.31 PM.jpeg

SELFCARE GATHERING 'HEALTHY FOOD & GUT'
15 juni 2022 (volzet)

Waarmee we ons voeden heeft een directe invloed op ons darmstelsel. Reden te meer om die 'gut' van ons te verzorgen. We organiseren deze selfcare gathering om ons eigen lichaam beter te leren kennen, de genezende kracht van voeding te ontdekken en weer inspiratie te krijgen om meer voor onszelf te zorgen. Experte Lily Joan neemt je mee in een workshop rond voeding voor een healthy gut. We koken samen, Lily leert je over de wondere wereld van Ayurveda en schuiven aan een pittoreske tafel met 'good food'.

whats's included?

- kookworkshop & workshop Ayurveda 
- inzichten rondom de werking van ons lichaam en onze 'gut'
- hapjes en een diner aan een pittoresk gedekte tafel

- drankjes all night long

€95 pp

Klik hier voor meer info.

 

 

___


SELFCARE GATHERING 'NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN'
29 juni 2022

 

Wat je op je lichaam smeert zou je ook moeten kunnen eten'.
Ook op zoek naar crèmes en cosmetica zonder hormoonverstorende stoffen? Wat is nu écht natuurlijk en waarom is dit zo belangrijk?

Onze huid is ons grootste orgaan. Reden te meer om er met alle liefde mee om te gaan. Wat we eten, drinken, liefhebben, hoe (én waarmee) we ons lichaam verzorgen. Lily Joan leert je over kruiden en de magische functies daarvan op ons lichaam. Welke kruiden zijn goed voor cosmetica? Samen maken we een voedende crème en een reinigende tonic om mee naar huis te nemen. Een workshop in een dromerige setting omgeven door natuur en gelijkgestemden. We verwennen je verder met hapjes en drankjes zodat ook je buik goed en gezond gevuld naar huis gaat.

whats's included?

- workshop eigen verzorgingsproducten maken

- neem je eigen gemaakte verzorgingsproducten mee naar huis

- kruidenkennis met effect op jouw huid
- receptjes om thuis verder aan de slag te gaan
- hapjes en een diner aan een pittoresk gedekte tafel

- drankjes all night long

Start 18u
Einde voorzien rond 22u30

€95 pp

Klik hier voor meer info

___

SELFCARE GATHERING FERMENTATIE

30 augustus 2022

Fermenteren doet leven! Waarmee we ons voeden heeft een directe invloed op ons darmstelsel. En die darmen van ons kunnen wat goede bacteriën gebruiken. Reden te meer om ook eens te kijken naar levende bacteriën. We organiseren deze selfcare gathering om ons eigen lichaam beter te leren kennen, de genezende kracht van fermentatie te ontdekken en weer inspiratie te krijgen om meer voor onszelf te zorgen. Experte Lily Joan neemt je mee in een workshop rond fermentatie voor een healthy gut. We koken samen, Lily leert je over de wondere wereld van levend voedsel en we schuiven aan een pittoreske tafel met gefermenteerde gerechtjes.

In deze workshop leer je alle kennis over wat fermentatie is en verschillende technieken om feilloos en veilig te fermenteren. Lily geeft je inzicht waarom fermentatie zo gezond is, hoe je gefermenteerde groenten kan inzetten om je immuniteit te ondersteunen. Je eindigt met 2 bruisende potten boordevol lekkers om mee naar huis te nemen. Je krijgt ook een e-boekje met overheerlijke basisrecepten.

whats's included?

- kookworkshop & workshop fermentatie
- inzichten rondom de werking van fermentatie op onze darmen

- neem je eigen 2 basisfermentaties mee naar huis
- receptjes
- hapjes en een diner met gefermenteerde voeding aan een pittoresk gedekte tafel

- drankjes all night long

- E boekje met basisrecepten

 

Start 18u
Einde voorzien rond 22u30

€95 pp

klik hier voor meer info

__

SELFCARE GATHERING BREATHWORK 'WIM HOF METHODE'
17 september 2022

Meditatie heeft een belangrijke impact op het denken en doen van elk van ons. Maar waar meditatie meestal dient om te kalmeren, wordt het in de Wim Hof Methode gebruikt om het lichaam te activeren. We leren hoe we onze mindset en concentratie kunnen trainen om bepaalde doelen te bereiken.

De Nederlander Wim Hof ontwikkelde een methode die het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem een boost geeft. Deze methode bestaat uit drie onderdelen, die tijdens deze workshop aan bod komen:

- meditatie

- focus op mindset en concentratie
- blootstelling aan koude dmv een ijsbad

what's included?

- meditatie, workshop rond breathwork

- lunch aan een pittoreske tafel met drankjes all day long
- ijsbad (optioneel)

opgelet: we houden deze groep heel klein, beperkte tickets beschikbaar.

€125 pp

Klik hier voor meer info

__

WAARDENBON SELFCARE GATHERINGS

Schenk jezelf of je geliefde en waardebon om een dag of avond voor zichzelf te kiezen. Maandelijks vinden er workshops plaats om jezelf weer op de eerste plaats te zetten.

Koop hier

 

Schermafbeelding 2022-06-17 om 17.59.08.png
Schermafbeelding 2022-06-17 om 17.58.53.png
JulieVanderhaeghePhotographyDSC_7808.jpg