top of page

SELFCARE GATHERINGS
 

Inspirerende workshops rond zelfzorg om weer in verbinding te komen met je eigen lichaam. Denk aan een pittoresk gedekte tafel in de natuur waarbij je connecteert met jezelf en de omgeving.

WhatsApp Image 2022-06-16 at 9.51.43 PM.jpeg

We creëren de gatherings vanuit een buikgevoel. Na duidelijke signalen van ons eigen lichaam zijn wij op zoek gegaan naar manieren om beter voor onszelf te zorgen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alles met elkaar in verbinding staat zijn we steeds meer op zoek naar balans tussen onze geest en ons lichaam. En dat loopt niet altijd vanzelf, maar we nemen je graag mee in onze boeiende zoektocht.

 

Vanuit liefde voor connectie, gezelligheid, mooie natural settings en verbondenheid creëren we workshops rond thema's die ons inspireren. Met deze selfcare gatherings hopen we ook bij jou een vuurtje aan te wakkeren.

 

We brengen veelzijdige workshops over topics die ons nauw aan het hart liggen. Voor elk thema nemen we een expert(e) onder arm die ons onderdompelt in o.a. gezonde natuurlijke voeding, breathwork, natuurlijke cosmetica, ayurveda, intermittent living, intuïtief schilderen, wildpluk, mindset, keramiek, spiritualiteit, ... 

Kom mee uit je comfortzone, proef van verrijkende topics en geniet mee van een avondje met gelijkgezinde mensen. Je gaat naar huis met een gezond gevulde buik, een gevuld hart en handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kan.

Liefs, 

Sofie & Ann-Sophie

 

WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.30 PM (1).jpeg
EC2A7444.jpg
WhatsApp Image 2022-06-16 at 10.00.27 PM.jpeg

02 oktober 2022

SELFCARE GATHERING BREATHWORK, MINDSET & ICEBATH

We maken ons lichaam en onze geest klaar voor de koude maanden door middel van ademwerk, meditatie, beweging en een ijsbad.

Meditatie heeft een belangrijke impact op het denken en doen van elk van ons. Maar waar meditatie meestal dient om te kalmeren, wordt het in ons ijsbad workshop gebruikt om het lichaam te activeren. We inspireren ons door Wim Hof door koude op te zoeken en ons lichaam uit te dagen. We leren hoe we onze mindset en concentratie kunnen trainen om bepaalde doelen te bereiken. Hoe kunnen we ons autonoom zenuwstelsel en ons imuunsysteem een boost geven? Deze methode bestaat uit drie onderdelen, die tijdens deze workshop aan bod komen:

- meditatie
- connectie met natuur rondom en jezelf via spel
- focus op mindset en concentratie
- blootstelling aan koude dmv een ijsbad

what's included?

- meditatie, workshop rond breathwork
- beweging en tai chi
- lunch aan een pittoreske tafel met drankjes all day long
- ijsbad (met privé begeleiding)
- reflectiemomenten met je eigen boekje

opgelet: we houden deze groep heel klein, beperkte tickets beschikbaar.

Wanneer? 02 oktober 2022
Start 10u
Einde voorzien rond 17u

Waar? Bleyckhof (schildesteenweg 94 2520 Oelegem)

€125 pp

BOEK JE TICKETS VIA DEZE LINK


 

_____
 

15 JUNI 2022 (UITVERKOCHT)

SELFCARE GATHERING HEALTHY FOOD & GUT 

Klaar voor een sterker buikgevoel? Wil jij meer inzicht krijgen in de werking van je lichaam én beter voor jezelf leren zorgen? We got you!

Waarmee we ons voeden heeft een directe invloed op ons darmstelsel en dat heeft rechtstreeks impact op hoe we ons mentaal en fysiek voelen.Reden te meer om die 'gut' van ons te verzorgen. We organiseren deze selfcare gathering om ons eigen lichaam beter te leren kennen, de genezende kracht van voeding te ontdekken en weer inspiratie te krijgen om meer voor onszelf te zorgen vanuit liefde en genot. Experte Lily Joan neemt je mee in een workshop rond voeding voor een healthy gut en happy mind. We koken samen, delen ervaringen en Lily leert je over de wondere wereld van Ayurveda.

Hoofdpijn, opgeblazen gevoel, brain fog, hormonale disbalans, vermoeidheid,... Maar even goed ook creativiteit, mentale rust, een beter immuunsysteem, alertheid,...Het begint allemaal in onze darmen.

Ayurveda, één van de oudste genees- en levenswijzen die het individu bekijkt op holistische wijze en daarbij connectie legt tussen geest en lichaam. Tijdens de workshop duiken we samen in de leer rond verse kruiden en pure ingrediënten die de basis vormen van Ayurvedische voeding. Lily reikt je tools aan om weer verbinding te maken tussen geest, lichaam en ziel. We koken samen en schuiven nadien aan een pittoresk gedekte tafel midden in de natuur. In onze gatherings willen we weer mensen laten verbinden met zichzelf en anderen. We leren bij, leren onszelf weer beter kennen, delen ervaringen en genieten samen van wat ons voedt. Ga naar huis met tips, tricks en receptjes om mee aan de slag te gaan!

Wanneer? Woensdag 15 juni 2022
Timing? Start 18u00 - einde voorzien rond 22u.
Waar? Bleyckhof - Schildesteenweg 92-94 2520 Oelegem (oprit kruising met Goorstraat).
Prijs: €95 incl. BTW

 

Schermafbeelding 2022-06-17 om 17.59_edi
elienjansen.retreat2.46.jpg
JulieVanderhaeghePhotographyDSC_7808.jpg
bottom of page